BÖÖH

Måndag:Body Pump
Tisdag: Step
Torsdag: promenad/springtur, Body Pump
 
Endast tre dagar denna vecka, skyller på påskuppehållet som varit torsdag-måndag. Men snart kör vi igång igen! :-)

There's a Fire burning in my head



Snacka om huvudväääärk. Jag och Åsa gjorde några fjuttiga försök att överrösta leksandsklacken, men ack och ve, de hade bra ös :-)
Kul o komma iväg på en match i alla fall, nästa blir väl när Timrå gått ner till allsvenskan och ska möta Sundsvall. Dock känns det ju roligare med elitseriehockey och där har jag ju Skellefteå som andra favoritlag.
Eller så hoppar jag helt enkelt hockey framöver, skonsammare mot mitt stackars huvud...

I morgon ska jag eventuellt upp tidigt o angla, har inte riktigt bestämt mig än. Måste ju väcka Dennis i vilket fall så då lär ju jag vakna till ändå. Kan vara skönt o vara ute i solen en sväng, men då.måste det förstås vara sol också!




work in progress

Igår körde jag och Linn ett pass Body-pump och från att ha haft sammanlagt 5 kilo på stången i benövningarna har jag nu successivt ökat till sammanlagt 12,5. Känns så.jäkla bra! Måste ju betyda att jag börjar få lite muskler ;-) Har ju såklart ökat på andra muskler med men då benen har varit /är den jobbigaste muskelgeuppen för mig kändes det värt att uppmärksamma!
Nästa mål är att lägga till något enstaka springpass/promenad i veckan + att göra lite små förändringar i kosten. Men har lärt mig att det inte är någon mening att göra för stora förändringar på en gång, hellre små hållbara än något man bara slutar med efter några dagar/veckor.


mhmmmm

Måndag: Body pump
Tisdag: Step
Onsdag: Core, Latin Fushion
Söndag: Get fit.

Blev "endast" fyra träningsdagar denna vecka. Brukar köra något Body pump pass hemma också men har inte haft någon ork till det. Skulle dessutom behöva införskaffa mig en step bräda eller liknande...
:D

Ett såntdär inlägg

Nu har helgen kommit och gått och trots att jag inte hade någon aning om vad jag skulle göra har den känts alldeles för kort...
I fredags bjöd vi Pierre, Sussi och lilla Elin på käk. Sen kom Åsa, Tim och Linus över o de dracks lite i vanlig ordning och även fast jag var sjuuuuukt trött var det mycket trevligt.
I lördags klev vi upp tidigt och åkte till stan med Pierre o Sussi. Jag köpte en fin tekopp på Indiska, betalade endast 29 kr då jag hade en wrapp på 50;). Resten av dagen blev slapp, sådde lite frön, hälsade på mamsen osv.
När söndagen kom hade Dennis lyckats bli sjuk, så han låg mest o sov hela dagen medan jag städade, slipade lite möbler osv. Tog mig iväg på ett pass get fit gjorde jag ju också, vilket kändes otroligt jobbigt men välbehövt. Påbörjade filmer Django unchained också, verkar bra med hann liksom aldrig se klart den innan den var dags att nanna.


Friday, I'm in love

Trött, trött, trött. Men åh så glad, det är ju fredag idag :D
Denna vecka har känts lite seg och trist. Tror vädret spelar stor del, kallt o blåsigt :-(
Men idag har den efterlängtade fredagen kommit!! Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra, men det är väl skitsamma, händer ju alltid något ;-)
Igår var jag hem till mamsen och tryckte bokstäver på dörrarna i nyinredda hallen, blev riktigt snyggt ! Längtar tills jag får något eget att inreda.




I morgon ska jag till 'stan' med brushan o co, han skulle tydligen köpa kläder (?!)


Oh moon

night it's you again
please come in my friend
I've been expecting you
and I'm still awake you see

 
there is nobody left
they all went to bed
in fact I haven't seen
anybody here in years

 
hej there wandering moon
I've been awaiting you
have a cup of tea
you look oh so pale my dear

 
what are you telling me
I should go to sleep
you misunderstood
I'm a child of night like you
 

Dreams

 
 
Måndag:Body pump
Tisdag: Step
Onsdag:Body pump
Fredag:Body pump
Söndag: Get fit
 
Träningen veckan som varit :-)

Nu behöver jag bara införskaffa mig nya träningsbyxor. Skulle behöva hitta mig ett par billiga enar, jag som är fattig ;-) 
 

Åh vad jag tycker om dig


sjuhuuuk

Idag blev jag hemma från praktiken, förkyld och febrig. Känns rätt typiskt men bäst att stanna hemma och vila så jag blir ordentligt frisk ;-) måste ju vara pigg och kry till senast söndag då det är träningsdags igen

Känns sjukt härligt att solen är framme på dagarna i alla fall, man blir så glad och känner att det kanske finns hopp för att våren ska komma något gång! Jag och Isabell har dessutom hunnit kika på filmen bitchkram och den gjorde mig bara ännu mer sugen på sommar!!

Here we go again

Tisdag: Step
Onsdag: 1h+ promenad, Latin Fushion
Fredag: Body pump
Lördag: promenad/springtur 1h
Söndag: Body pump

Tror jag håller på att bli sjuk. Har haft den känslan rätt länge nu iofs men nu känns det som sjukan börjar på att bryta ut lite mer. Fortsätter kämpa emot så gott det går ;-)

sen sist

Söndag: Body pump.
Tisdag: Body pump.
Torsdag: Body pump.
Söndag: Get Fit.
Måndag: Body pump.

Mycket pumpande den här veckan :D börjar känna mig starkare, skillnaden märks nog mest i benen som är den jobbigaste muskelgruppen för mig. Benböjen klarar jag utan större problem nu och kan till o med lägga på lite vikter, utfallen är fortfarande sjuuuuukt jobbiga och med min balans på det blev jag rätt nöjd över att ha klarat mig igenom hela låten utan massa snubblande ;-) Det tar sig, känns awesome !!!