Blahaaaa





Så var även denna helg förbi! Började med en lugn o skön fredag med Dennis - mat o chillande. Fortsatte sedan med jobb på Kävsta lördag o söndag.

Började i lördags med städning o förberedelser inför söndagen. Fortsatte med grillning o lite vin. Asmysigt! Hann även med lite trampbåtande tillsammans med lille Isak ;-)
Söndag - idag. Blev lite stressigare med en trerätters middag, morsdag i all ära. Den blev i alla fall riktigt lyckad och det var oväntat roligt!


Nu är mina fötter rätt döda efter att ha stått hela dagen o jag är aningen trött. Tur att jag är ledig i morgon!!

Känns som jag skriver lite luddigt men de får ni ta ;)



BTW
så hittade jag alla mina saker på övervåningen när jag kom hem. Har alltså fått mig ett nytt rum. Positivt - Internetmottagning i rummet. Negativt- Solen lyser rakt in i rummet på morgonen så det blir asvaaarmt. Måste köpa mig en rullgardin! Så i morgon skall möbleras o fixas :)


GODNATT :D

Night on the sun



Världens härligaste dag idag. Tog mig in till sundsvall för att umgås med Tess. Gick mest runt i solen och njöt. 
Underbart väder!
Sen bjöd Tess på kinamat som vi tog med oss till kvissle o avnjöt på en filt i gröngräset :-D 



Nu på kvällningen hade jag egentligen lust att dra på en fisketur men ingen ville följa med :-( Spelade fotboll o flummade runt med lillasyster istället. Himla kul det med!

Hoppas vädret håller i sig nu! :D

Avslutningsmiddag





Någon slags tradiotion att vi tvåor ska tillaga treornas avslutningsmiddag. And so we did.


Jag o Angelica tillverkade desserten. Cheesecake med färska jordgubbar :-) Mums

make my time fly away





Hur fördriver man egentligen tid i Hudiksvall? Gick ett varv på stan, solade, var på banken och nu sitter jag på ett litet café och ändå är det mer än en timme kvar till mitt möte.

Jag vill bara få det överstökat så jag kan åka hem, slänga i lite färg i håret o sen kolla på hockeyn. För den var ikväll om Jag inte minns fel ?



Igår åkte jag till Kävsta camping och hälsade på lite. Iofs har det väl inte riktigt öppnat än. Några husvagnsgäster bara. Men det var kul o se var Jag ska spendera större delen av sommaren iaf. Börjar ju redan om två helger och jobbar morsdagsmiddag. Blir nog kul ;)

Nu har sisådär tio minuter gått. Tiden bara flyyyger fram.....

Pictures of you





Har redan planer inför helgen så nu hoppas jag veckan går fort! :)
I morgon åker jag en sväng till Kävsta för att kika på campingen där jag ska jobba i sommar och på tisdag har jag massa möten. Så de dagarna lär ju gå undan i alla fall.
Bara två skoldagar dessutom innan långhelgen tar fart ;)







I'm happy But you dont like me









Har varit med Dennis större delen av helgen. Hockey o annat chill.

Bio med bröderna + Sussi idag. Asnajs. : D





Känns som att jag har tusen saker jag vill skriva men helt enkelt inte finner ord till. Jag är lite besviken. På mig och på dig. Du om någon borde förstå.

Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals





Ibland önskar jag att jag kunde vara på två ställen samtigt. Uppleva en dag två gånger på två olika ställen med olika människor.




Den senaste veckan har annars varit riktigt bra. Kul valborgshelg följt av en lugn skolvecka.
Gömde mig från magsjuka hemma hos Dennis. Övningskört med mamma - vi lever fortfarande! Bokat in min första körlektion - på måndag. Fått tider hos tanter o gubbar som ska hjälpa mig att hjälpa mig. Eller nåt.



Jag gillar allt precis som det är just nu. Även fast jag inte alltid har all den tid jag önskar att jag hade. Även fast jag inte kan vara på två ställen samtidigt. Även fast jag kanske inte alltid hinner med alla. <br></br>
Jag gör så gott jag kan.