Storkok och vardagssnack

 
 
Hemma hos oss har vi börjat med matsedel och storkok, vi har åtminstone bestämt oss för att ge det en chans! Som det varit fram till nu går både jag och Dennis och handlar lite det vi känner för och viiips så har hela månadspengen gått åt till enbart mat (och oftast onödig eller dyr mat) ;-), så förhoppningsvis kan vi hålla nere kostnaderna lite med det här systemet. Känns ju dessutom bra att ha bestämt vad man ska äta varje dag så man slipper gå hela dagen och försöka komma på vad man ska laga till middag. 
 
 
För övrigt så har jag idag kört ännu ett bodypump pass i vardagsrummet! Känns rätt så skönt att kunna köra ett pass hemma då och då när det inte alltid är så lätt att ta sig iväg till kvissle för att träna.
 
Sista veckan i skolan på några månader. Känns så jääääääääääääävla nice! :-)

Min träningsvecka

Söndag = Ett pass Get Fit. Sjukt jobbigt och jag tror inte det enbart berodde på att jag festat dagen innan.. Man arbetar med enkla helkroppsövningar i intervallform.
Måndag = Ett gammalt hederlig pass Body Pump.
Tisdag = Ett pass Functional Moves. Man tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans.  
Onsdag = Ett pass vattenträning. Inte alls lika jobbigt som ovanstående pass, men skonsamt mot kroppen.
 
Nu några vilodagar sen kör vi igen :-D

 

My life, my life oooo-AAAAAH

Ibland känns livet himla bra ändå. Har kommit igång lite smått med träning igen, hunnit med ett par pass än så länge och ikväll är det body pump som gäller. Svenska och Engelska-kurserna är avklarade så nu är det bara att köra stenhårt på att göra klart religionen - en uppgift kvar.
Tre veckor kvar till sex veckors praktik, har inte fått svar om jag får praktik där jag frågat än så i morgon blir det eventuellt att ringa något annat stället. När praktiken är avklarad är det bara ytterligare sex veckor kvar till studenten! Jisses, vad skönt det känns.
Jag har bestämt mig för att inte ödsla mer tid på folk som får mig att må dåligt eller folk som har massa onödiga krav och förväntningar. Varför inte bara leva och fokusera på sig själv istället för att lägga ner all den energin på att gnälla om allt andra gör fel och om det nu är något man verkligen behöver ha sagt - varför inte bara säga det till personen istället för att skriva ut det på internet. Förstår mig inte riktigt på sådant.
 
Tack o hej Leverpastej ;-)