ohlala

Hejsan hoppsan

Har en ny/till blogg som jag enbart lämnar ut till vissa förtoendevalda fölks! Skicka en kommentar om ni är nyfikna :-)

Summer joy

 
Åh, tråkväder ute idag efter två dagar med underbar sol o värme. Hade hoppats på mer sol idag, men iicke...
Helgen har varit väldigt fin i alla fall. Var hem till brushan o Sussi o firade Sussi som fyllt gammal ;-) och sen åkte vi till mamma nere i stugan och stannade där över hockeyn och nästan hela eurovision. Det grillades och mystes massa i solen, i alla fall jag som inte var så intresserad av att sitta inne o glo på hockey. Det blev till o med en liten premiärtur på flotten. Underbara sommarhelg. 
Men nu är den slut och istället för solen så är det den grå dysterheten som tränger sig in genom fönstren. Ska ta mig en liten morgonpromenad har jag bestämt i alla fall, men först ska jag ligga o slöa i sängen nån timme till, bara för att jag kan!
Tre 'riktiga' dagar kvar i skolan innan studenten. Dock är det ju nästan en månad till den så, har en del lediga dagar att se fram emot! Hoppas jag får lite mer sol så jag kan jobba på brännan! Vill ju inte vara en blekfiis i min vita klänning. 
 
 
 

De två ljushållarna till höger gavs till Sussi i present. 

One reason why


If you find me, hide me. I don't know were i've been

Har tänt massa ljus o fixat hem lite filmer till torsdagsmyset. Synd bara att man får mysa själv, men det har ju blivit standard så man är väl van ;-)
Jävlar i min låda vad jag har svullat idag. Men på söndag tar det slut. Då äre diet-dags. Mhm! Känner mig jäkligt taggad faktiskt, mer än nånsin. Jag vet att det kommer bli jävligt jobbigt o kämpigt imellanåt, men det kommer vara så värt det :-)
 
 
 

please

klockan är 6 på tisdagmorgonen och jag är ledig idag. Trots det har jag varit vaken en timme redan. Önskar jag kunde sova ett litet tag till men det verkar inte bli nå av med det ;-)
Solen skiner redan och himmelen är blå, ska ta mig ut i solen sen o stanna där hela dagen, förhoppningsvis är det sola-väder, skulle behöva lite färg innan studenten!

Ha en fin dag hörrnii !!.:-)

updatedags

Hejsan hoppsan. Idag är jag supervirrig och tror det är måndag, antar att jag inte är ensam om detta? Blir ju helknäppt när alla är lediga mitt i veckan.. Idag var iofs min första dag överhuvudtaget för veckan och i skolan för den delen efter några veckors praktik. Har varit skönt o slippa bussresorna till och från hudik varje dag.

I fredags drog jag Tim o Linus iväg till Örebro en sväng o hälsade på Åsa som fyllt 20 !! :-) Det var himla trevligt o roligt, även fast jag inte är så mycket för krogen längre. (vi var ju ut en sväng). Men i övrigt så var det superduper, kändes behövligt att få komma bort lite. Dock var det jävligt drygt med fem timmars bilresa dit o sen hem. Annars så, attans att det ska vara så jäkla långt..