En gång var vi så jävla bäst tillsammans.

Nu är vi jävligt bra på egna håll! :)



Men det händer att jag saknar oss då och då. Tryggheten att alltid ha någon där. Alla galna impulsiva grejer vi gjorde. Alla skratt vi delade. Framtidsplanerandet. Allt.


hur som helst, GRATTIS bästa kusin - finaste vän. <3 Upplev Italien åt mig med ;-)



'
En fin bildbomb :-)))

-

Jag håller dig inte hårt och ger dig ingen anledning att stanna. Fast jag vill.
Mest för att vara beredd på ett försvinnande. Snälla försvinn inte..


Se på mig ett tag -Ibland så är jag svag.





Ledig måndag idag. Är sjukt rastlös och försöker fundera ut något att göra. Känner för att gå ut - trots det kassa vädret. Så det blir nog så. Springa runt i skogen kanske. We'll see.



Helgen har varit helt okej. Känner att jag hunnit med en del. Var med Tess hemma hos henne i fredags. Film o chill. ;-) Ungefär. I lördags umgicks jag med Dennis, ännu mer film+godis. Najs!

I morgon åker vi med skolan till Stockholm över dagen. Matmässa. Kan ju bli intressant. Synd bara att vi åker hem samma dag. Hade ju varit lite roligare att stanna över natten :-)




Word!!









You know we could have had a daughter, And we could have named her Anna





Sitter i bussen på väg hem efter en dag i Sundsvall. Ätit Kinamat o umgåtts med Tesslo. Ett bra sätt att spendera en ledig måndag på ;-)

I morgon kommer lilla Olliver hem till mig o hälsar på medan Sussi är o praktiserar. Hoppas på finväder så vi kan vara ute o leka i solen :-D

Dog days are over









Klädd i mammas gamla kläder med en hög tofs på huvudet dansade jag till Cyndi Lauper medan jag bakade knäckflarn. Bra början på en dag som fortsatte bra med besök av Tess som stannade över natten. Film, spel o svullkväll. Kanoners!

Idag började vi med frukost o promenad i solen. Sen skildes vi åt och för min del blev det bok o hemmagjord citronparfait - även här i solen, såklart!

Kubbspel med lillebror, middag hos storebror o hem till Dennis för en klippning är vad dagen har att erbjuda i övrigt :-) Känns som en bra söndag.
Håller tummarna för att brorsson som är på besök inte ska ha smittat mig med magsjuka nu bara..   




Road to joy









Tillbringade större delen av eftrmiddagen/kvällen igår sittandes i uterummet med en penna i handen. Mindes vad jag gillar så mycket med ritandet igen. Förstår inte hur jag kunde tappa bort det. Bättre än all terapi i världen.






Idag kommer finaste tess på besök verkar det som. Blir nog en lugn kväll. LOVELY



Rastlös







Stiliga kissemurven.






Lillasyster leker med min mobil o jag klipper Dennis hår.
Jag gillar inte att klippa pojkar med kort hår. Eller kort hår överhuvudtaget.
Men jag tror det gick rätt bra. Fast det lär jag ju märka nästa gång jag ser honom ;-)





Igår döptes kusin Hugo. Har blivit många dop nu känns det som. Många nya småkusiner, skojigt! :-) Resten av denna vecka är det jobb som gäller. På ICA såklart. Dock känner jag mig sjukt rastlös och skulle behöva hitta på något mer. Shalala.

Jag har väntat på ett regn





Känns som att jag hunnit med en hel del veckan som varit. Sen var det kanske inte vidare vettiga saker. Åkte ner till huvudstaden rätt impulsivt i måndags o stannade till torsdag. Förutom att jag drog på mig feber o förkylning så var det trevligt.

Sen har jag varit lite med Dennis samt hunnit med en utgång med Tesslo. - En väldigt trevlig sådan.

Det lilla som är kvar av veckan blir nog chillkväll med någon bra/dålig film! I morgon är det dop för kusin Hugo som gäller :)