Livet leeeeeker!

 
Ja, näst intill!
Våren har tagit sig även hit till lilla årskogen, bara en vecka återstår av praktiken, studenten närmar sig med stormsteg. Plus att så mycket annat händer på sidan om. Idag har jag varit byggare Bob och byggt en blomlåda, med Dennis hjälp såklart ;-) Snart ska planterna som vi satt få flytta ut till varma härliga sommaren (när den väl kommer).
 
Jag är så förväntansfull och glad och allt känns så jäkla bra!
I morgon ska jag på möte med "chefen" och prata om jobb i sommar. Jag vet inte riktigt själv hur jag kommer kunna jobba just nu, men förhoppningsvis går det att lösa på nåt sätt. I det stora hela så kommer jobbandet på andra plats nu ett tag, men så får det bli!
 

Nu ska jag slänga mig i sängen och chilla framför en film de timmar som återstår av denna helg, i morgon kl 04.45 ringer väckarklockan och då kör det igång med praktik igen. Sista veckan!

Lyckliga, lyckliga jag

 
Igår tog mitt liv en oväntad vändning, något jag inte alls hade räknat med. Vad det är håller jag på några veckor till. MEN JÖSSES, vad chockerad och glad jag blev. Fortfarande inte riktigt hunnit smälta det. Så framöver kommer en stoor förändring ske. And I like it.
 
 

söndagsbajs

Söndag: ett pass Core
Måndag: springa 45 min
Onsdag: springa 40 min

lite träning har det blivit denna vecka i alla fall och idag ska jag iväg på ett pass get fit. Hoppas jag har lite energi kvar i kroppen efter alla dessa sjukdomar som drabbat mig de senaste 2-3 veckorna. Feber, magsjuka, förkylning, hoppas det är slut nu ! ;-)

ohyeah

 
 
Efter påskuppehåll och sjukdagar har nu träningen lite smått återupptagis. Igår lyckades jag övertala Dennis till ett core-pass och idag hade han(!!) besrämt att vi skulle ut och springa. Sprang gjorde vi också, sjutton gubbar vad duktiga vi var! ;-) Ännu större skräll var nog att jag åt ett halvt ägg efteråt, jag som hatat ägg i hela mitt liv. Försöker ju lära mig i alla fall.. Nu ett avsnitt criminal minds o sen sovaaaaaa. Godnattt
 

Allting är..

upp och ner, bak och fram, in och ut. Ingenting är som det ska, där det ska. Usch